در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

سهام شرکتی از شخصی به شخص دیگر انتقال پیدا کرده است . آیا کارفرمای جدید میتواند حقوق معوقه کارگران در زمان کارفرمای گذشته را انکار کند.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
مستندبه ماده 12قانونکار،مقنن به منطورحفظ حقوق استخدامی کارگران وازجمله حق اشتغال ،کارگاه راشخصیت مستمروجدای ازمالکین آن فرض کرده است که درحقوق کاربه اصل تدا وم کارگاه توجه شده است وهرگونه تغییرحقوقی دروضع مالکیت کارگاه ازقبیل فروش یاانتقال به هرشکل ،تغییرنوع تولید،ادغام درموسسه دیگر،ملی شدن کارگاه ،فوت مالک وامثال اینها، دررابطه قراردادی کارگرانی که قراردادشان قطعیت یافته است موثرنمی باشدوکارفرمای جدید،قائم مقام تعهدات وحقوق کارفرمای سابق خواهدبود