در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام هزینه دندان پزشکی با دفترچه تکمیلی نیروهای مسلح(جانبازی نیست)چقدر است؟ خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود. پوشش هزینه های دندانپزشکی در بیمه نیروهای مسلح وابسته به نوع دندان و کار انجام شده ممکن است متفاوت باشد و نمیتوان عدد شاخصی برای پرداخت آن بیان کرد؛ اما بطور متوسط می‌توان گفت حدود ۵۰درصد هزینه‌های دندانپزشکی در بیمه نیروهای مسلح قابل پرداخت می‌باشد. البته به این نکته دقت داشته باشید که در طول یکسال فقط بابت هفت دندان هزینه پرداخت می‌شود.

جهت دریافت هزینه‌های بیمه با مدارک و فاکتورهای درمان مربوطه به یکی از دفاتر ساتا شهر خود مراجعه فرمایید. لیست دفاتر ساتا در همین سایت قابل جستجو و مشاهده می‌باشد.