در بیمه نیروهای مسلح توسط

باسلام

سئوال من این بود که آیا بیمه نبروهای مصلح بخشی از هزینه های عینک چشم پزشکی را می دهد.

تاچه میزانی میدهد

باتشکر.mail

1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود. بیمه نیروهای مسلح هر۴سال یکبار هزینه عینک را پرداخت میکند و فقط ۶۰هزار تومان از کل مبلغ با بیمه محاسبه می‌شود. برای گرفتن عینک حتما باید به عینک فروشی‌های طرف قرارداد مراجعه کنید. در غیر اینصورت مبلغ مکمل بیمه در مراکز غیرطرف قرارداد(به استثنای جانبازان) قابل پرداخت نخواهد بود.