در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام،
شرکت ما ۸ ماه است که ثبت شده و مشغول کار هستیم؛ ولی برای دریافت کد کارگاهی به مشکلات متعددی برخوردیم و تا این لحظه موفق به کسب این کد نشده‌ایم.
از طرف دیگر انتظار داریم که تا چند ماه آینده به سوددهی برسیم.
می‌خواستم بدانم آیا برای ندادن حق بیمه‌ی کارمندان جریمه خواهیم شد؟ و میزان این جریمه چگونه محاسبه می‌گردد؟ توضیح اینکه شرکت ما غیر از موسسانش کارمندی نداشته و ندارد
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

تا زمان بازرسی وعدم اعلام نسبت به سوابق قبل از کد کارگاهی تخصیص داده شده توسط کارکنان هیچ مشکلی ایجاد نمیگردد