در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام قبلا ی سوال خدمتتون پرسیده بودم راجع به اینکه من ی کارگز داشتم 8 سال براش حق بیمه پرداخت نکردم الان منو شکایت کرده خواستم ببینم میزان جزیمه بغیر از حق بیمه سالهای محکومیت چقدر هس که جواب شما میزان جریمه رو 20 تا 80 عنوان نمودین ولی من میخوام بدونم از فرمول خاصی تبعیت میکنه جریمه یا نه و آیا راهی داره که اصلا جریمه پرداخت نشه
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه بیمه معوق شود تامین اجتماعی جریمه را از 20 الی 80 درصد محاسبه خواهد نمود.