در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام.

من تصادف کردم پام شکسته بیمه حوادث گفته هزینه های پزشکی رو میده.

امروز رفتم گفتن پزشک معتمد بیمه گفته طول درمان شش ماهه دارید که باید طی بشه.

ایا میزان از کارافتادگی بعد از طول درمان مشخص میشه یا این شیش ماه رو از کارافتادگی حساب می کنند؟چه جوریاس؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

جواب پاسخ تون مثبت هست.

در صورتیکه 6 ماه سپری شود،پزشک معتمد شرکت بیمه با انجام آزمایشات مربوطه میتونه نسبت به میزان ازکارافتادگی شما نظر بده و تا گذشت این مدت اتفاق نیفته امکان اظهار نظر وجود ندارد.