در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)

سلام

من مدتی‌ هست که بیکار شدم و رفتم اداره بیمه و درخواست بیمه اختیاری دادم.

بد از ۲۰ روز پروندم آمد و تمام مراحل اداری را انجام دادم و در آخر یک برگه معرفی‌ نامه برای انجام آزمایشات پزشکی‌ بهم دادند.

در این حین یک کار پیدا کردم. الان چه طوری می‌تونم بیمه اختیاری را کنسل و بیمه اجباری که کارفرما میدهد را بگیرم؟

 من جمعا ۲ سال سابقه بیمه اجباری دارم. ممنون

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بیمه اختیاری از روز تقاضا تا روز شروع کار در جایی که قرار است مشغول بکار شوید جزو سابقه شما محاسبه میشود اما چنانچه مشغول بکار شده اید باید به آن شعبه ای که قرار است از طریق کارفرما بیمه شوید مراجعه نمایید وفرم نامنویسی اولیه راتکمیل نمایید و چونکه در زمان نامنویسی مشخص میشود شما تقاضای بیمه اختیاری کرده اید با یک نامه از شعبه ای که قرار است حق بیمه شما را واریز کند به شعبه ای که تقاضای بیمه اختیاری کرده اید میبرید وبیمه اختیاری را کنسل مینمایید