در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (490 امتیاز)
شرایط بیمه نامه مسئولیت مدیران تالارها و رستوران به چه صورت می باشد؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام و وقت به خیر

بیمه سامان نمایندگی 3158 اقدام به طراحی بسته خدمت ویژه رستوران ها و تالارهای پذیرایی نموده است.که در این طرح حداکثر تخفیفات به همراه مزایای ویژه برای بیمه گذاران در نظر گرفته شده است.

حق یمه مسئولیت کارفرما ومدیران رستوران ها در قبال کارکنان با هزینه پزشکی 5میلیون تومان و 5نفر پرسنل برابر با 200هزار تومان،حق بیمه آتش سوزی با سرمایه 100میلیون تومان برابر با 110هزار تومان می باشد.

همچین بیمه گذاران می توانند از خدمات ویژه به شرح ذیل نیز بهره مند گردند:

1- کارت برگشت نقدی 1% با همکاری بانک آینده

2- تخفیف مازاد بیمه ثالث2/5 %

3- تخفیف بیمه آتش سوزی

4- تخفیف بیمه مسئولیت رستوران ها و تالارهای پذیرایی

5- مشاوره و پیگیری خسارت در زمان بروز خسارت از تشکیل پرونده تا مرحله اخذ خسارت

6- اعطای دکتر کارت(بیمه تکمیلی زیبایی و دندان پزشکی)

7- عضویت در باشگاه پاداش ایرانیان

8- تخفیف بیمه درمان تکمیلی

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

بیممه سامان ، بیمه پاسخگو