در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر

من بیمه عمر پاسارگاد هستم تو اطلاعات بیمه ام  نوشتن فقط سود مشارکت سال 94 واریز شده و حساب شده

سال 95 چرا هنوز محاسبه نشده ؟

ودرضمن تو محاسبه سود مشارکت چطور بفهمیمم اندوخته فعلیمون چقدره ؟(واسه من اندوخته پایان قرارداد و مینویسن چقدر شده)
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سلام،وقت بخیر.

شما از طریق ورود به وب سایت رسمی بیمه پاسارگاد،در صفحه اصلی و اولین گزینه سمت چپ(اطلاعات بیمه نامه عمر) ،میتونین از طریق وارد نمودن شماره بیمه نامه و کد ملی تون،تمام جزییات بیمه نامه تون رو مطالعه بفرمایید.

اطلاعات سود مشارکت در منافع نیز یکی از همین گزینه هاست.

اینکه چرا هنوز سودهای مشارکت در منافع سال ۹۵ را اعلام نکردن،بخاطر این هست که سود سال ۹۴ را به تازگی اعلام نمودن و قطعا در ماههای پایانی سال جاری اعلام خواهد گردید.

اندوخته فعلی بیمه نامه تون رو میتونین از طریق نماینده تون و یا تماس با شعب بیمه پاسارگاد استعلام بفرمایین.

موفق و پیروز باشین.

بیمه پاسارگاد،بیمه برتر(به تشخیص بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران).