در دیه و بیمه خودرو توسط (51,790 امتیاز)
ایارییس مجلس ماده ۳ بیمه ثالث مصوب۹۵ را ای
بطال کرده است ایا دیه مقصر حادثه پرداخت نمیشود
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام
بطور خلاصه عرض کنم بعلت تناقض ماده ۴ ایین نامه وتبصره اون با متن  ماده سه بیمه ثالث ۹۵ از طرف ریاست مجلس برای اصلاح ایین نامه به هیات وزیران عودت داده شده و هیچ ابطالی در ماده ۳ وجود نداره و فقط باید منتظر اصلاح هیات وزیرا و تایید مجلس و ابلاغ اون باشیم .

«نظر به ماده(۳) قانون بیمه اجباری خسارات وارده شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه ـ مصوب۱۳۹۵ـ که مقرّر می‌دارد: «دارنده وسیله نقلیه مکلّف است برای پوشش خسارت‌های بدنی وارد شده به راننده مسبب حادثه، حداقل به میزان دیه مرد مسلمان در ماه غیرحرام، بیمه حوادث اخذ کند....»، علیهذا ماده(۴) آیین‌نامه و تبصره ذیل آن راجع‌به میزان پوشش خسارات وارده که «مبلغ مندرج در بیمه‌نامه» را مبنای محاسبه و پرداخت توسط بیمه‌گر می‌شمارد چون متضمّن پیش‌بینی طریقی متفاوت با راه‌کار مصرّح در قانون می‌باشد مغایر قانون است.