در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
دیه موارد زیر را لطفا حساب کنید:

کبودی در حال التیام بازوی چپ و ساعد دست چپ و ساعد دست راست و قاعد انگشت دست راست ،

این موارد رو پزشکی قانونی نوشته برای شخصی که از من شکایت کرده حالا می خواستم بدونم دادگاه چقدر برای من دیه تعیین میکنه.

متشکرم
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
هر جراحت بر روی بدن بسته به عمق و محل قرار ورود  میزان خاصی از دیه رو شامل میشه ولی در ناه حرام و غیر حرام دیه جراحات تفاوتی نداره
دیه فوت در ماه حرام تغلیظ میشه البته به شرط اینکه وقوع قتل و فوت هردو باید در ماه حرام باشه