در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
  1. جراحت بخیه شده ابروی بالای چپ(دامیه)
  2.  سیاه شدگی پیرامون چشم چپ
  3.  تورم شدید دور چشم چپ( ارش )
  4.  خراشیدگی (حارصه)گونه چپ
  5.  کبودی خلف ثلث تحتانی ساعد چپ
  6.  منطقه خراشیدگی(حارصه)خلف ثلث میانی ساعد چپ
  7.  دو عدد خراشیدگی(دو عدد حارصه ) پشت بند اول و دوم انگشت شست دست چپ
  8.  دو منطقه خراشیدگی (دو عدد حارصه )پشت بند ابتدایی و میانی انگشت دوم دست چپ
  9.  خراشیدگی (حارصه)پشت بند ابتدایی انگشت سوم دست چپ نیاز به معاینه مجدد پس از دو ماه دارد

مبلغ دیه به سال96 چقدر میشود

1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام برای محاسبه دقیق مبلغ دیه می توانید از طریق لینک زیر اقدام کرده و گزینه "دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه" را انتخاب کنید و در خواست مشاوره تلفنی نمایید

محاسبه دقیق مبلغ دیه در  : https://www.bidbarg.com/set