در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)

سلام .ممنون میشم دیه من راحساب کنید .طی نامه پزشک قانونی عبارت است از

  1. شکستگی استخوان درشت نی ساق پای راست توام با آسیب رباط(یک عدد) ساق پای راست
  2. آسیب بافت نرم ناشی از عمل جراحی(پام پلاتین شده)
  3. کبودی درحال جذب پلک تحتانی چشم راست
  4. خراشیدگی (حارصه اندام) مچ دست چپ و ناحیه داخلی زانوی چپ

لطف میکنید اگه حدود دیه را هم برام تعیین کنید ..خیلی متشکر

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

با سلام

بهترین راه حل برای محاسبه دقیق دیه شما مطالعه برگه پزشکی قانونی می باشد ولی اکر بخواهیم از روی اظهارات شما عرض کنم

دیه شکستگی شما اگر بصورت مطلوب التیام پیدا کند۸ درصد دیه کامل و اگر بصورت نامطلوب التیام پیدا کند۱۰ درصد دیه کامل
 بابت سایر جراحات ارش تعیین خواهد شد و بابت دو حارصه نیز ۱درصد دیه کامل