در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
توضیح اینکه مادر میخواد برای فرزند یتیم خود بیمه عمر خریداری کند اما شرکت بیمه به ایشون گفته است فقط پدر بزرگ می تواند بیمه گذار این کودک باشد.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در بیمه پاسارگاد مادر و یا پدر کودک میتونن بعنوان بیمه گذار نسبت به ثبت نام بیمه عمر برای فرزندشون اقدام کنن.

در صورت تمایل فرم زیر را پر بفرمایین تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس حاصل کنن.