در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب، مادر بنده سال 94 دنده عقب به یه پیرزنی زد که ایشون دچار شکستگی ران و چند جراحت دیگه شد.

همون موقع هم در کلانتری و هم بیمه تشکیل پرونده دادیم. حالا الان حکم دادگاه اومده که مادرم رو به پرداخت جریمه نقدی محکوم کرده و همچنین پرداخت تقریبا 40 درصد دیه کامل، اما تو حکم دادگاه اسمی از بیمه بابت پرداخت دیه نیومده،

 سوال بنده اینه که آیا این قضیه مشکلی برای ما ایجاد نمیکنه؟ یعنی بیمه دیه رو پرداخت میکنه؟  در ضمن نامه بیمه به اجرای احکام مبنی بر فرستادن رای دادگاه رو هم داریم. ممنون از لطف شما
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در راي دادگاه كيفري اسمي از بيمه نخواهند امد و فقط مقصر حادثه محكوم به پرداخت ميشه ولي طبق قانون جديد بيمه شخص ثالث بيمه در كليه مراحل دادرسي در جريان پرونده مي باشد و با اينكه در راي اسمي از بيمه برده نميشه ولي بعد از قطعي  شدن حكم بيمه ١٥ روز وقت براي رداخت خسارات دارد

و اون جريمه هم از جنبه عموم جرم در حق صندوق دولت است و بايد پرداخت شود