در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
همسر بنده درسن 21 سالگی در حین خدمت مصدوم شدن و در اون زمان با صدمه شدید و قطع عضوی که داشتن لقب از کار افتادی گرفتن و بازنشسته نیروهای مسلح شدن با حقوق و فیش حقوقی
حالا خواستم اطلاع داشته باشم که به ایشون دیگه بازنشستگی و مبلغ بازنشستگی تعلق نمیگیرد؟
1 پاسخ
توسط (1,140 امتیاز)
سلام. همسر شما از نظر سازمان قوانین و سازمان بازنشتگی نیروهای مسلح، وظیفه بگیر (با سرباز اشتباه نگیرید)محسوب میشود و ماهیانه مبلغی به عنوان بازنشستگی از حقوق ایشان کسر میشود و تا زمانی که 20 سال از تاریخ استخدام وی نگذشته باشد این کسور ادامه دارد.  پس از پایان 20 سال خدمت به ایشان بازنشسته اطلاق می گردد. البته در این زمان مبلغی به عنوان پاداش بازنشستگی به وی پرداخت نمیشود. وتنها پاداش پایان خدمت ایشان در همان زمان انفصال از خدمت (با توجه به مدت خدمت) توسط رده خدمتی پرداخت میشود