در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام کسانی که بیمه کارگری هستن بعد از بازنشتگی بجز حقوق و مستمری که از بیمه دریافت میکنن آیا کارفرما باید مبلغی به عنوان حق بازنشتگی به کارگر پرداخت کند ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
خیر.باتوجه به پرداخت مستمری ازسوی سازمان تامین اجتماعی الزامی به پرداخت به غیراز مزایای پایان کار من جمله سنوات پایان خدمت .متوجه کارفرمانمیباشد.