در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر کسی قبل از دوره خدمت بیمه شده تامین اجتماعی باشد، سپس به خدمت برود، ایا برای به حساب آمدن دوسال خدمت سربازی جزو سابقه بیمه، باید مبلغ خرید را بدهد یا خیر؟ بنده شنیده بودم که در چنین شرایطی بدون دادن مبلغ، سالهای خدمت جزو سابقه است؟
1 پاسخ
توسط
تمامی بیمه شدگانی که تا قبل از ۷ مرداد ۱۳۸۵ ؛

1. خدمت سربازی آن‌ها به اتمام رسیده است ،

2. قبل از آغاز خدمت سربازی و بعد از آن بیمه‌پرداز (اجباری) تأمین اجتماعی باشند !

از خرید بیمه خدمت سربازی معاف می‌باشند.(فقط درخواست می دهند و سابقه شان اضافه می شود)

مابقی باید حق بیمه (سهم بیمه شده 7 درصد) دوران سربازی راپرداخت نمایند.
سوال شده اردیبهشت 7, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط بدون نام
ویرایش شده اردیبهشت 7, 2016 توسط
آیا افرادی که از خدمت سربازی معاف می‌باشند ، این معافیت به سابقه بیمه شان اضافه می شود ؟