در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
افرادی که از  خدمت سربازی معاف می‌باشند.(فقط درخواست می دهند و سابقه شان اضافه می شود)، صحیح هست؟؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

پاسخ در خود سوال شما میباشد چراکه وقتی فردی خدمتی انجام نداده و حقوق دریافت نکرده و قطعا حق بیمه ای نیز کسر نشده چطور میتوان جزو ایام کار محاسبه کرد.پس

فقط افراد ذیل شامل ااین قانون میشوند:

تمامی بیمه شدگانی که تا قبل از ۷ مرداد ۱۳۸۵ ؛

1. خدمت سربازی آن‌ها به اتمام رسیده است ،

2. قبل از آغاز خدمت سربازی و بعد از آن بیمه‌پرداز (اجباری) تأمین اجتماعی باشند !

از خرید بیمه خدمت سربازی معاف می‌باشند.(فقط درخواست می دهند و سابقه شان اضافه می شود)

مابقی باید حق بیمه (سهم بیمه شده 7 درصد) دوران سربازی راپرداخت نمایند

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید