در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
بنده در یک شرکت لنت سازی در واحد کنترل کیفیت بازرس خط کار میکنم و 12 ساعت در خط تولید مشغول کنترل میباشم،و شرکت دارای سختی کار بود ،

حدود بیست سال سابقه کار دارم ،پارسال مدیر عامل ما سختی کار شرکت ما را حذف نمود، حالا میخواهم بدانم سختی کار من چطور میشود ، ایا بیست سال من تکمیل شود ،میتوانم بازنشست شوم یا خیر ، در ضمن هنوز ذاتا سختی کار شرکت ما دارد ، گرد و خاک سرو صداو....
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرشغل شمابانظرکمیته دارای سختی کاربوده، به هرمیزان میتوان تاقبل ازخارج شدن ازمزایای سختی کاراستفاده نمود.به عبارتی دیگرشغل فردبه هرمیزان کاردرسخت وزیان آوریکسال ،یک ونیم سال محسوب میگرددواگرچنانچه 7300روز سختی کارداشته باشدبدون شرط سنی میتواند تقاضای بازنشستگی نماید