در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من دوسال پیش برای بیمه کارگری ساختمان اقدام کرده بودم و تو نوبت بودم ام حدود ده ماه است که توسط یکی از دوستان بیمه کشاورزی پرداخت میکنم و الان نوبت بیمه ساختمانی هم شده می خواستم بدونم پیشنهاد شما برای من چی هست بیمه کشاورزی رو ادامه بدم یا انصراف داده برم دنبال بیمه کارگر ساختمانی ؟ مزایای کدوم بهتره؟
1 پاسخ
توسط
توصیه می کنم اگر شغل شما ساختمان است، با توجه به مبحث حوادث ناشی از کار بهتر است از بیمه کارگران ساختمانی حق بیمه پرداخت نمائید.

از نظر مزایا (تعهدات سازمان تامین اجتماعی) بیمه های اجباری(کارگاهی) بهتر از بیمه های خویش فرما می باشد.