در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
با سلام من ، هم کارگر ساختمانی هستم هم کار متفرقه دیگری ، خارج از بحث کارگری انجام میدهم . ایا میتوانم بیمه کارگری شوم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه کار متفرقه شما در کارگاه نباشه یعنی بیمه اجباری به آن تعلق نگیرد بله میتوانید بیمه ساختمانی را برقرار کنید اما درغیراینصورت درکارگاهی که مشمول بیمه میباشد اولویت با این کارگاه است وباید بیمه اجباری پرداخت شود