در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ضمن عرض تشکر، منظور شما از قانون قبل چیست؟ چون من هم همین مورد رو دارم شکستگی نازک نی و درشت نی و غضروف آن که پلاتین هم گذاشتن اما الان بیمه قبول دار نیست و میگه مشمول شما نمیشود و من با جواب های دوستان که خوندم به این نتیجه رسیدم که باید علیه شرکت بیمه اقامه دعوا کنم و به ماده سه قانون جدید استناد کنم.

آیا طبق قوانین نیاز هست انقدر به دردسر بیافتیم و درصد موفقیت دریافت خسارت چقدر است؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله دقيقا ولي علاوه بر ماده ٣ مواده ديگري هم هست براي محكوميت خوانده به ايفاي تعهدات