در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام، متوجه این جوابتون نشدم، این موضوع دقیقا برای من هم پیش آمده البته تصادف در خرداد ماه بوده و بیمه نامه هم اسفند 95 تمدید شده.

 الان که نظر نهایی پزشک قانونی رو گرفتیم بیمه منکر شده و میگه فقط بیمه نامه هایی که از 11 مرداد امسال هستن مشمول میشوند طبق یکی از جواب های خودتون گفته بودید علیه شرکت بیمه گر اقامه دعوا کنید و باستناد ماده 3 دادگاه رای رو بنفع شما خواهد داد، اما الان پاسخ دادید که علیه دارنده خودرو و با استناد به همون ماده اقامه دعوا کنید.

 اصلا نقش دارنده ماشین در این موضوع چیست و آیا می‌فرماید بعهده ایشان است که دیگه راننده مقصر را بپردازند؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
اگر روی بیمه شما پوشش حوادث راننده خریداری شده باشه میتونید براحتی علیه شرکت بیمه اقامه دعوا کرده و به حقوق حقه خودتون برسید . اگر هم خریداری نشده باشه چون میفرمایید مالک کسی دیگری است باید از ایشون شکابت کنید .
حتما وکیل خبره  بگیرید تا سریع و راحت به هدفتون برسید