در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.خسته نباشید...بنده 3روز پیش تصادف بدی کردم ک طی اون خودم هم از ناحیه صورت و چشم دچار مصدومیت شدم شدید شدم،بالای چشمم بخیه خورد ،پیشونیمم کلا مجروح شد،از اونجایی ک مقصر حادثه بودم،دنبال بیمه راننده رفتم ولی خب جوابی نگرفتم.
از اونجایی ک بیمه نامه ماشین و همچنین خود ماشین ب اسم بنده نیست،میتونم از بیمه یا بیمه گذار ادعای خسارت بکنم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
بلا دور باشه انشاا...
بیمه شخص ثالث هر خودرو با شماره شاسی و موتور اون خودرو قابل تشخیصه. نه با اسم بیمه گزار یا ذینفع.
شما روی بیمه تون رو نگاه کنید اگر پوشش حوادث راننده رو خریده باشید میتونید از بیمه گر جبران خسارت رو مطالبه کنید. درعیراینصورت مستند به ماده ۳ قانون 《بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث مصوب ۹۵》 میتونید علیه دارنده خودرو اقامه دعوا کرده و خواستار جبران خسارتتون بشید.