در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام من یک ترنس هستم که مجوز تغییر جنسیت خود را با تایید پزشک قانونی و دادگاه جمهوری اسلامی گرفته و می خواهم عمل تطبیق جنسیت انجام دهم باتوجه به اینکه من متخصص بوده ، حقوق تخصصی دریافت میکنم و نیروی پیمانی در سازمان دولتی هستم که در تهران و اکثر شهرها نیز شعبه دارد

 آیا باین امکان را دارند که به علت این جراحی با من قراداد نبندند و با انتقالی به یکی از شعب موافقت نکنند؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

موضوع بسیار جالب و به روزی را مطرح نموده اید. مطابق قوانین حقوق بشری و همچنین قانون اساسی اساساً نباید تفاوتی میان دو جنس زن و مرد باشد. اما قانونگزار ما متاسفانه در خصوص موضوع شما سکوت نموده است. به نظر می رسد اگر عمل جراحی تغییر جنسیت به شغل شما و توانمندی شما خللی وارد نکند می توانید به کار خود ادامه دهید. اما به دلیل تغییر جنسیت نمی توانند شمارا اخراج کنند. موید باشید.

مریم زنده دل