در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید

اینجانب در شرکتی مشغول به کار می باشم که در ابتدای شروع بکار در این مجموعه با توجه به اینکه در حال تحصیل  برای  کارشناسی بودم و ترم 1 خود را اتمام نموده بودم مدرک خود را کارشناسی در فرم های مربوطه پر نمودم و بر این اساس در لیست بیمه و دارایی مدرک کارشناسی رد می شود ولی پس از آن از ترم 2 به علت تداخل ساعت کاری و داشنگاه انصراف دانشگاهی اعلام نمودم و به کارفرما و بیمه چیزی اعلام ننمودم  حال

سوال اول این است که آیا مدرک تحصیلی در لیست های بیمه و دارایی مهم می باشد ؟؟؟؟؟؟؟

سوال دم اینکه کارفرما مبلغی به عنوان پاداش هر برج به اینجانب و بعضی از نیروها پرداخت می نماید آیا می تواند موارد پرداختی را از  این افراد طلب نماید و یا در صورت بر نگرداندن  سفته امضا شده و داده شده توسط خود اشخاص  را اجرا بگذارد

با تشکر

1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
مدرک تحصیلی تأثیری در بیمه و مالیات ندارد.

کارفرما قانونا نمی تواند مزایای رفاهی پرداخت شده به کارگر را طلب نماید. البته می تواند سفته سفید امضای شما را در دادگستری به اجرا بگذارد.