در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با سلام
ایا امکان انتقال از بیمه تامین اجتماعی به بیمه روستاییان و عشاییر وجود دارد؟
و از سنوات کاسته میشود یا خیر؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (300 امتیاز)

با سلام
بله نقل و انتقال سوابق بیمه ای از کلیه بیمه های دولتی به بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر و بالعکس وجود دارد.
خیر از سنوات کاسته نمی شود.

کارگزاری بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ارومیه کد 52045

سوال شده شهریور 6, 2018 در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز) آیا امکان انتقال بیمه تامین اجتماعی به بیمه روستاییان برای بازنشستگی با 15 سال سابقه وجود دارد ؟