در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام احتراما باستحضار میرساند اینجانب روبرت یونسی از تاریخ 1366/04/01 در استخدام شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس در کارگاههای بزرگ سدسازی و احداث تونلهای آبرسان در مناطق دور افتاده کشور هستم . مواردی که میخواهم پیگیری کنم به شرح ذیل میباشد :

1- درخواست مشاغل سخت و زیان آور

2- احقاق حقوق و مزایای از دست رفته ( حقوق و مزایای امثال من را شرکت مطابق بخشنامه های سازمان برنامه جداول حقوق نظارت کارگاهی میگیرد ولی تقریبا 12 سال است که فقط افزایش حقوق اداره کار را اعمال نموده است ).

3- میزان مرخصی استفاده نشده بنده تا ماه گذشته 133 روز میباشد که شرکت اعلام نموده تا پایان سال اگر استفاده نشود تماما از بی میرود لذا در صورتیکه در اینگونه موارد میتوانم از وکلای مجرب شما استفاده نمایم لطفا اطلاع فرمائید . ممنون و سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
1/ بیمه شده تامین اجتماعی ومشمولین قانونکاراگرفکرمیکنندکارشان سخت وزیان آوراست بامراجعه به ا داره کاروتکمیل فرم فردی جهت بررسی اقدام نمایند.

2/درصورت عدم حصول نتیجه ازطریق سازش مراجع حل اختلاف مستقردرادارات کارمسئول رسیدگی میباشندکه باارایه فرم دادخواست میتوانیداحقاق حق نمائید

3/به استنادماده66قانونکارکارگرنمی تواندبیش از9روزازمرخصی سالانه خودراذخیره کندلذابه میزان سنوات خدمت میتوانیدهرسال9روزازمرخصی راذخیره نمائید