در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده در یکی از شرکت های یه مجموعه هلدینگ مشعول به کار بودم و  در تابستان سال 95 از محل کارم 15 میلیون وام گرفتم با بازپرداخت 3ساله و در قبال آن سفته به ارزش یک و نیم برابر وام امضا نمودم...در انتهای سال 95 شرکت منهل گردید و بنده و تعدادی از همکاران به یکی دیگر از شرکت های هولدنیگ منتقل شدیم و قرارداد6ماهه با ما بسته شد.

از آنجایی که هردو شرکت از یک هولدینگ بزرگ می باشند باقی مانده وام بنده بعداز3ماه به شرکت جدید منتقل گردید ولی شرکت جدید مبلغ باقیمانده را به شرکت قدیم پرداخت ننمود و فقط 2قسط از حقوق بنده کسر گردید. حال بعد از پایان قراداد 6ماهه بنده و کلیه همکاران تعدیل شدیم و قراردادهایمان تمدید نگردید.

الان حقوق شهریور و سنوات هر دوشرکت هنوز به من پرداخت نشده

این دوشرکت میخوان سنوات و حقوق من رو بزنن به حساب بدهکاری وام بنده..ولی باز هم بنده بدهکار خواهم ماند.

حال باتوجه به اینکه بنده تعدیل گشته ام و پولی بابت بازپرداخت یک جای وام خود ندارم تکلیفم چه جوری می شود؟

آیا می توانم شکایت کنم و کلیه سنوات را گرفته و وام که بدهکار می باشم را طبق توافق ماه به ماه اقساط آن را پرداخت نمایم؟

آیا اداره کار طرف من را میگیرد و چه رای صادر می نماید؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اگر در هنگام دریافت وام ، توافق کرده باشید که در صورت عدم تمدید قرارداد ، باقیمانده وام از مزایای پایان کار برداشت شود کارفرما می تواند این کار را انجام دهد و مابقی را از طریق به اجرا گذاشتن سفته پیگیری کند. مراجع اداره کار نیز برای بعد از تسویه حساب ، اجازه و مسئولیتی جهت صدور رأی ندارند.