در قانون کار و قرارداد کار توسط
از سال 89 در شرکت خصوص مشغول بکار بوده ام و دو سال آخر با سمت مدیر اداری در لیست بیمه فعالیت داشته ابتدایی اسفند 95 از سمت ریاست هیت مدیره بطور شفاهی اخراج گردیده ضمنا از سال  سنوات و مانده مرخصی امانت نزد شرکت به اداره کار مراجعه کردم و دادخواستی مبنی بر خواهان بازگشت کار تنظیم نمودم خواهشمند است راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه از کار اخراج شده باشید و خواهان بازگشت به کار می باشید حداکثر یکماه پس از اخراج فرصت دارید تا با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه ، نسبت به بازگشت به کار و دریافت حق السعی ایام تعلیق تا پایان قرارداد اقدام نمائید و در صورتیکه بازگشت به کار نمیخواهید میتوانید با ثبت دادخواست در اداره مزبور نسبت به مطالبه کلیه مطالبات قانونی اعم از مزایای ضمن کار و پایان کار اقدام نمائید.