در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
سلام،بنده هیج نوع سابقه بیمه ای ندارم و ۲۷ساله هستم، فقط دفترچه بیمه سلامت دارم،با توجه به اینکه بیماری گوارشی هم دارم و هزینه درمانم بالاست بهترین و به صرفه ترین راه برای بیمه درمان و بازنشستگی چه گزینه ای میتونه باشه،درحال حاضر هم سوپر مارکت دارم که پروانه کسب نداره،با سپاس
1 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
درود و وقت بخیر.

با توجه به اینکه تابحال خود را بیمه نکرده اید توصیه مکینیم حتما خود را بیمه نمایید .البته برای بهتر نظر دادن باید اطلاعات بیشتری ار قبیل وضعیت تاهل و میزان و شرایط بیماری و همینطور خواسته های خود از بیمه داشته باشیم.

اما شخصا به شما پیشنهاد میکنم که در بیمه عمر سرمایه گذاری مایید چون هم از مزایای پوششی بیمه ای از قبیل درمان  و از کار افتادگی و ... را تامین میکنید هم باعث میشود بخش عمده ای از هزینه ای که میکنید به عنوان سرمایه گذاری برای شما باشد.

برای اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک نمایید تا همکارانم اطلاعات خوبیی به شما هدیه دهند.