در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
باسلام.من تصادف کردم.در مرحله اول من مقصر شدم.هیئت سه نفره کارشناسی گرفتیم دوباره منو مقصر کردن.منم رضایت دادم و پرونده را مختومه کردم.

حالا می تونم برم از اون سه نفر کارشناس شکایت کنم که چرا تصادف رو 50 50 نکردن و منو 100% مقصر کردن؟

فی الواقع  به دلیل این که کاملا نگاه یک طرفه به این امر داشته اند این موضوع را مطرح کنم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام
در دادگاههای ما هرکسی که ادعایی داره موظف به اثبات اون ادعاست .
 حالا شما میتونید ثابت کنید که اولا اونا اشتباه تشخیص دادن و بافرض تشخیص اشتباه اون سه نفر میتونید ثابت کنید که این رای رو مغرضانه و یک طرفه صادر کرده اند.
حالا این اقایون چون به حیثیت حرفه ای ایشون خدشه وارد شده میتوننداز شما شکایت کنن و تقاضای جبران خسارت واعاده حیثیت کنن .