در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من چند سال سابقه مستمر بیمه در یک شرکت را دارم، ماه گذشته از این شرکت خارج و در یک شرکت دیگر متعلق به همان کارفرما مشغول به کار شدم که کد کارگاه متفاوتی دارد.

حال بعد از یک ماه شرکت اعلام عدم نیاز و تعدیل کرده، با توجه به اینکه سابقه بیمه من پیوسته بوده و قطع نشده اما در آخرین ماه کد کارگاه بیمه کننده با ماه های قبل تفاوت دارد آیا به من بیمه بیکاری تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
باید در آخرین کارگاه یکسال سابقه داشته باشید. البته تأیید آن با اداره کار می باشد.