در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
اینجانب عضو هیات مدیره شرکت پیمانکاری در رشته ابنیه ساختمان هستم و رتبه بندی سازمان مدیرت را هم داریم و بعنوان مدیر مالی و اداری سابقه 26 سال بیمه تامین اجتماعی را دارم ، با توجه به شرایط رکود ایجاد شده و عدم امکان دریافت مطالباتمان از کارفرماهای مختلف و نداشتن هیچ پروژه ای بیکار شده ام ، آیا مشمول بیمه بیکاری میشوم و شرایط آن چگونه است ؟

ممنون از راهنمای شما
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگررابطه شماباشرکت شمولیت قانونکارداشته باشدوبیکاری شمابدون میل واراده باشدامکان برقراری بیمه بیکاری وجوددارد