در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
پدربزرگ من(پدر مادرم)بازنشسته ی ارتش بود و بدلیل مرگ پدرم منو خواهرم و مادرم را تحت تکفل خود درآورد و سرپرستیه مارا برعهده گرفت ،پس از فوت ایشان حقوقش بطور مساوی به خواهرم و مادرم پرداخت میشد، بعد از چند سال خواهرم ازدواج کرد و حقوقش قطع شد و به حقوق مادرم اضافه شد، پس از مدتی هم مادرم درگذشت و حقوق کلا قطع شد،الان خواهرم طلاق گرفته است، آیا حقوقی که قبلا دریافت میکرد دوباره بهش تعلق خواهدگرفت، ازکجا و چگونه باید اقدام کنیم؟
1 پاسخ
توسط (1,140 امتیاز)
سلام. وضعیت شما باید در کمیسیون ماده 165 قانون آجا مطرح شود و اعضای کمیسیون با توجه به اینکه در زمان حیات پدربزرگتان تحت الکفاله وی بوده اید یا خیر و همچنین بررسی وضعیت تاهل، شغل، درآمد و ... ی شما نظریه مثبت یا منفی صادر میکنند. برای شروع باید به یکی دفاتر خدمات الکترونیک سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح مراجعه کنید.