در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
اقدام به اخذ کد کارگاهی نموده ایم پروانه کسب به اسم یکی از شرکا می باشد و مدیر صنف شخص دیگری میباشد و دارای دو صنف هست باید برای هر صنف کد جدا بگیرم ایا بازرسی داره این صنف ها با وجود اینکه تعداد نیرو حدود 70 نفره - کد کارگاهی به اسم شخصی که در پروانه کسب امده زده می شود ؟

- نحوه ارسال حق بیمه با نرخ 30% باید باشد ؟مدیر و شخصی که پروانه به نام او است می توانند در لست بیمه شوند یا محدودیت دارد؟
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

پروانه کسب بنام هرکسی باشد کافرما میباشد و با عقد قرارداد کارفرمایان صنفی می تواند نام خود را در ردیف اول لیست حق بیمه ثبت و اقدام به واریز حق بیمه نماید لازم بذگر است چنانچه کارگاه حقوقی باشد صرفا یکی از افراد یعنی مدیرعامل یا یکی از اعضای هیت مدیره می تواند نام خود را در لیست حق بیمه درج نمایند.