در لیست بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام با توجه به قانون زیر آیا می توان کد کارگاهی برای مشاغل زیر در منازل مسکونی گرفت ؟

تبصره بند 24 ماده 55 قانون شهرداری «... دایر کردن دفتر وکالت، مطب، دفتر اسناد رسمی، ازدواج و طلاق، دفتر روزنامه و مجله و دفتر مهندسی توسط مالک از نظر این قانون استفاده تجاری محسوب نمی‌شود
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
براساس دستورالعمل‌ها و ضوابط موجود، مكان‌هاي مسكوني تنها در صورتي كه در آنها فعاليت اقتصادي انجام گيرد و اسناد و مدارك مثبت همچون پروانه كسب، جواز تأسيس و آگهي ثبت شركت، در مورد آنها وجود داشته باشد، مكان تجاري تلقي مي‌شوند، در غير اين صورت نمي‌توان براي يك مكان مسكوني، سابقه بيمه‌اي درنظر گرفت. ‌ ‌

، با توجه به اینکه به منازل مسکونی نمی توان کارگاه اطلاق نمود واز طرفی ورود به منازل جهت بازرسی واحراز صحت وسقم اشتغال افراد ممنوع میباشد وهمچنین نمیتوان ماده 37قانون را در مورد منازل رعایت نمود لذا مجوزی جهت شمول کارگران شاغل در فعالیتهای صنفی مستقر در منازل وجود نداشته وشعبات بیمه ای از دریافت لیست وحق بیمه افرادی که درمنازل ومحیطهای مسکونی فعالیت مینمایند خوداری واز انجام بازرسی از آنها نیز اکیدا خوداری مینمایند