در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
باسلام .

 من از طرف پدر شوهرم بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح شدم و از دفترچه دارم استفاده میکنم و قصد کنسل کردن ندارم.

الان میخوام برم سرکار و محل کارم میخواد بیمه تامین اجتماعی کند ، در صورتی  که بیمه تامین اجتماعی فقط بعنوان سابقه کار استفاده کنم و دفترچه درمان نگیرم . مشکلی برای بیمه نیروی مسلح ایجاد نمیشود؟

اگر لطف کنید واضح جواب منو بدید ممنون میشم . چون تمام سوالات مشابه خودم را دیدم ولی دقیق متوجه نشدم

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

استفاده همزمان از مزایای دو صندوق بیمه ای مجاز نیست. در صورت اشتغال و به تبع آن بیمه شدن در سازمان تامین اجتماعی دفترچه بیمه به شما تعلق می گیرد؛ جه استفاده کنید و چه استفاده نکنید.