در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

با وجود بیمه تامین اجتماعی بیمه تکمیلی پارسیان هستم فرزند دختری دارم در بیمارستان خصوصی سعدی اصفهان در دستگاه نوزادان بستری است و هزینه سنگینی دارد و معلوم نیست در چه زمانی شش او کامل شود با توجه به اینکه وضع مالی خوبی ندارم چه کمکی از این دو بیمه و شما دارم لطفا راهنمایی شود با تشکر
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
ضمن آرزوی سلامت وبهبود هرچه سریع تر برای فرزندتان باید عارض شوم چنانچه از طریق اداره شرکت یا به همر نحوی در قالب گروه بیمه تکمیل درمان دارید بای برای فرزند تازه متولد شده در اصرع وقت به شرکت بیمه اعلام کنید
و طبق شرایط از سررسید ماه بعد از اعلام کودک تحت پوشش قرار میگیرد
لذا لطفا هرچه سریعتر به یکی از شعب یامجتمع های بیمه ای بیمه پارسیان مراجعه فرمایید
توجه داشته باشید شعبه یا مجتمع بیمه ای نه نمایندگی