در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام خدمت شما عزیزان

  میخواستم بدونم دیه هرماه استراحت چقدر است  من تصادف کردم پارگی ازکمربه بالا ازپشت داشتم  مهره کمرم ٢۵درصد ازهم دیگه فاصله پیدا کرده یکیش بعدش خونریزی داخلی داشتم سیاهی زیرچشممو سیاهی روی دنده هام پشتم پوستش حدود سه لایش ازبین رفته  درحال حاضرم دوماه و نیم تواستراحتم وقادر به نشستن نیستم کمردردم نمیزاره به طور شدید شروع به درد کردن میکنه

 لطفا به من بگین در چه حد میشه دیه

 باتشکر ازلطفتان
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در حوادث رانندگي بابت استراحت در منزل به شما خساراتي پرداخت نخواهد شد