در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

با سلام
بنده قبلا در شرکت چیت ری تهران کار میکردم
با توجه به ورشکستی شرکت تمامی کارکنان شرکت بازخرید کردند و بنده هم با ۱۹ سال سابقه بازخرید شدم،بیمه خودمو ادامه دادم و الان ۲۶ سال سابقه دارم +۲/۵سال سابقه قطعی سختی و زیان آور که جمعا می شود ۲۸/۵و سن بنده ۵۹ سال است،

  • سوال:آیا بنده جز شرایط بازنشستگی سختی زیان اور قرار میگیرم؟
  • سوال؛بنده درصورتی که به سن ۶۰ سال برسم ۶ ماه کسری بیمه برای ۳۰ سال را دارم ایا می توانم این کسری بخرم؟
  • سوال:آیا با ۲۹ سال سابقه و ۶۰ سال سن بازنشسته شوم از افزایش سالانه حقوق بازنشستگی برخوردار می شوم یا فقط شامل افرادی هست که ۳۰ سال سابقه پرداخت کرده اند؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

1. داشتن 30 سال سابقه و 50 سال سن، یا 20 سابقه و 60 سال سن الزامی است.

2. با 60 سال سن می توان کسری 10 سال سابقه را خرید واگر سن شما به 60 سال سن کامل برسد، با توجه به سابقه ای که نوشته اید، واجد شرائط بازنشستگی خواهید بود.

3. همه کسانی که بازنشسته شده و مستمری بازنشستگی دریافت می نمایند، هر سال افزایش سالانه را نیز دریافت می نمایند.