در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از اول اردیبهشت 96 بیکار شدم و تمام کارهای بیمه م اواخر برج پنج کامل به اتمام رسید و گفتن تا ده مهر واریز میشه و الان دوازده مهر هستش.دوبار باید برای حضور و غیاب اداره کار میرفتم و سر موقع رفتم و انجام دادم ولی تا بحال برایم واریز نشده است.حروف اول نام خانوادگیم هم  میم هستش.

و سوال دیگه تو پاسخ ها به بقیه سوالات گفته شده که با در دست داشتن کارت بانکی و کارت ملی به شعبه بانک مراجعه کنید.میخوام بدونم بانک که خبری از دلیل عدم واریزی ها به حساب نداره. کارت بانکی که ما گرفتیم سالم هستش و تمام تراکنش ها درست با کارت انجام میشه.دلیل اینکه فرمودن به شعبه بانک مراجعه کنید چیست.ولی سوال اولی برام مهم تر هستش.خیلی سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
هر وقت بودجه داشته باشن میریزن و زمان مشخصی نداره. معمولا از ۱۰ ام تا ۱۵ ام میگن ولی مهرماه برای منم که نام خانوادگیم اولای حروف الفباس نریختن.
سوال دومتونم نمیدونم چرا گفتن برید بانک چون وقتی واریز میشه به کارتتون میشه و اس ام اسش میاد و حتی درج میشه بیمه بیکاری