در دیه و بیمه خودرو توسط (490 امتیاز)
آیا برای بیمه نامه های شخص ثالث مربوط به تاکسی ها طرح یا تخفیفات ویژه ای وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

دوست گرامی سلام و وقت به خیر

نمایندگی 3158 شرکت بیمه سامان اقدام به طراحی بسته خدمت ویژه رانندگان تاکسی نموده است.

بسته خدمت عبارت است از:

  1. بیمه عمر و بازنشستگی با حداقل مبلغ ماهیانه 80 هزار تومان و پوشش های تکمیلی تأمین اجتماعی،سرمایه گذاری،وام،از کارافتادگی،هزینه جراحی های بزرگ و سرطان
  2. صدور بیمه نامه ثالث خودرو به صورت 20 درصد نقد و مابقی طی 4 فقره چک همراه با 2/5 درصد تخفیف اضافه و با پوشش مالی 10 میلیون تومان.
  3. بیمه حوادث انفرادی یکساله جهت پوشش حوادث غیر رانندگی مانند آسیب های ناشی از تعمیر خودرو یا هر حادثه دیگر(15000 تومان)
  4. بیمه آتش سوزی منازل مسکونی یکساله با 50 درصد تخفیف(50000 تومان)
  5. بیمه تکمیل درمان سالیانه هفتصد هزار تومان تا یک میلیون و سیصد هزار تومان با پوشش های متنوع تا سقف یکصد میلیون تومان به صورت نقد و اقساط

این بسته خدمت به صورت هماهنگ و همزمان ارائه می گردد.

هدایای ویژه برای استفاده کنندگان از بسته خدمت:

  1. پرداخت 50 درصد هزینه خرید لاستیک خودرو در انتهای سال تا سقف 250 هزار تومان
  2. ارائه سبد کالا ماه مبارک رمضان
  3. استفاده از محیط داخلی و بیرونی تاکسی جهت تبلیغات هدفمند بیمه سامان (با پرداخت هزینه توافقی به راننده تاکسی در قالب هزینه خرید لاستیک)
  4. امکان استفاده از شبکه تخفیفی گسترده و حمایتی
  5. امکان استفاده از قرض الحسنه
  6. صدور کارت بانکی با امکان یک درصد برگشت نقدی در هر خرید (از کلیه مراکز خرید)

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

بیمه سامان،بیمه پاسخگو