در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

عموما در بین کسانی که بیمه بیکاری دریافت میکنند شندیه ام که برای گرفتن بیمه بیکاری میبایست حداقل یکسال در "یک شرکت" بیمه پرداخت کرده باشید،به این معنی که مثلا خود بنده از سال 93 سابقه بیمه دارم اما در سال 95 و 96 نوسان داشته و دوبار محل کارم را تغییر داده ام.

حالا در شرکت جدید سه ماه است مشغول به کارم که به علت کار کم احتمالا تعدیل نیرو داشته باشند و اکثرا میگویند که بیمه بیکاری به علت مستمر نبودن بیمه در یک کارگاه به من تعلق نمیگیرد.

سابقه بیمه بنده

از اردیبهشت 93 الی دی ماه 95   کارگاه شماره1

بهمن ماه بیکار (بیمه پرداخت نشده)

اسفند ماه 95 حق بیمه کامل پرداخت شده  کارگاه شماره 2

از نیمه اردیبهشت 96 تا نیمه تیر 96   کارگاه شماره 3

از 26 تیر 96 تا کنون در کارگاه شماره 4 (اکنون مشغول بکار)

از راهنمایی های شما کمال تشکر را دارم و حتما شما را به دوستان نیز معرفی خواهم کرد.
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام :وقت بخیر

بله برقراری بیمه بیکاری منوط به داشتن شرایطی من جمله سابقه اشتغال در آخرین کارگاه خواهد بود

موفق باشید