در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام
باتوجه به دستور العمل مجلس درمورد کارگران ساختمانی به شماره ۷۱۵۰۳عدم قبولی تامین اجتماعی با داشتن کارت مهارت و تاییده صنف کارگران از بابت اشتغال و با ثبت نام و پرداختن مبلغی در صنف جهت بیمه شدن و قبول نکردن بیمه از بیمه کردن کارگران ساختمانی به دلایل مختلف اگر در این مدت کارگری دچار ضرری یا به علت بیماری و کارافتاده شود از لحاظ قانون و تامین اجتماعی حق کارگران زحمتکش و محرومان جامعه چطور و چگونه درخواست میشود

مراحل قانونی درصورت قبول نکردن تامین اجتماعی که همشیه بدین صورت است چگونه دریافت میشود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در زمانی شما تحت پوشش تامین اجتماعی قرار میگیرید که با شما قرارداد منعقد نموده باشند در غیراینصورت هیچگونه حمایتی انجام نمیگیرد