در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

پدرزن بنده تحت پوشش بیمه میهن بوده و در تصادف فوت شدن بر اثر خواب آلودگی میزنن به پل رو گذر که به همراه ایشون دو فرزند ایشون یک پسر و یک دختر و خانومشون همراهشون بودن که پسر و خانومشون هم در اون سانحه فوت میکنن و فقط دخترشون زنده میمونه که اونم جراحات زیادی داشت که طی دراز مدت بهبود پیدا میکنه سه سال گذشته و این پرونده الان به مرحله ی پرداخت خسارت رسیده در ضمن وکیل خانومم داره این پرونده رو پیگیری میکنه چند سوال داشتم

1.مبلغ دیه هر نفر و مجموع پرداختی شرکت با توجه به سه فوتی چقدر هست؟(به جز خانومم که جراحت داشته)

2.چون تو ماه حرام بوده به دیه اضافه میشه و این اضافه شدن چقدره

3.چون سه سال گذشته و با توجه به این که دیه به روز هستش اون موقع(سال 93)چقدر بوده و الان چقدر هست و به ما تعلق میگیره؟

4.از ما-شماره حساب-گرفتن و چون ما اصرار کردیم که زودتر خسارت میخوایم گفتن چون مبلغ زیاده یا باید قسطی پرداخت بشه یعنی ماه به ماه و کم کم یا به صورت یجا میفته سال دیگه آیا درسته؟و اینکه به شماره حساب میریزن هم درسته؟

5.گفتن که تفاوت دیه روز به علاوه دیه ماه حرام رو باید خودمون سوا پیگیری کنیم و به جایی به اسم صندوق پرداخت خسارت بریم و پیگیری کنیم تا پرداخت کنن این رو هم توضیح بدید لطفا

لازم به ذکر هست این اطلاعات از طریق وکیل به ما رسیده

با تشکر
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

ديه راننده مقصر كه فوت كردن تا سقف تعهدات بيمه سال٩٣ پرداخت خواهد شد

ديه سرنشين كه مسدوم شده بصورت يوم الادا و اگر  مجموع جراحات ان به ١٠٠ درصد ديه نرسد باز بصورت يوم الادا پرداخت خواهد شد و چنانچه شامل تعدد ديات هم شده باشد باز بايد بصورت يوم الادا پرداخت شود و همچنين در ارتباط با ديه سرنشين كه فوت كردن بيمه گر تا سقف تعهدات خود يعني سال٩٣ به ماه حرام پرداخت خواهد كرد و براي ماب التفاوت بايد به صندوق مراجعه كنيد و همچنين در نهايت بايد خسارات بصورت نقد و يكجا پرداخت شود و چيزي به عنوان پرداخت اقساطي خسارات وجود قانوني ندارد