در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
باسلام من زیاندیده حوادث کار هستم که در سال 92منجر به صدور حکم وپرداخت بیست درصد دیه از طرف پیمانکار شد ، شرکت بیمه گر بعد از پنج سال در سال 97پرداخت شد ولی به خاطر قصور بیمه گزار در ارسال مدارک درخواستی همان دیه سال 92را پرداخت کرد . میخواستم راهنمایی کنید که مابعطفاوت افزایش نرخ دیه را از کجا بگیرم . چون قاضی نامه داد برای اداره تامین خسارات بدنی ولی اونجا گفتن اینجا فقط مخصوص حوادث رانندگی است و پرداخت نکردند . تکلیفم چیست ایا جایی هست که خسارت مربوط به کار را پرداخت کند یا باید همون بیمه گزار پرداخت کنه ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... خسارتهای ناشی فعالیت در مشاغل مختلف چنانچه کارفرما مسئول و محکوم شناخته شود، در صورت داشتن بیمه نامه ی مسئولیت،با در نظر گرفتن شرایط عمومی و خصوصی بیمه نامه از محل بیمه نامه و در صورتیکه فاقد بیمه نامه و یا از محل بیمه قابل پرداخت نباشد باید توسط شخص کارفرما پرداخت گردد.