در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام . 12 سال نیروی دریایی ارتش بودم سوابق بیمه ارتش منتقل کردم به بیمه تامین اجتماعی مابه التفاوت پرداخت کردم الان هم دریا کار میکنم روی کشتی هفت سال بیمه مشاغل سخت پرداخت کردم

آیا سنوات که در نیروی دریایی ارتش بودم سوابق مشاغل سخت محسوب میشه خیلی ممنونم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

طبق قانون مشاغل سخت و زیان آور صرفا برای افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی یابه عبارتی نیروهای مشمول قانون کار مورد محاسبه و قبول واقع میگردد و مشاغل سخت زیان آور نیروهای خدمات کشوری و لشکری در زمان اشتغال و انتقال به صندوق تامین اجتماعی مورد قبول کمیته مشاغل سخت وزیان آور و همچنین تامین اجتماعی قرار نمیگیرد

شمامیتوانید خواسته خود را از طریق دیوان پیگیری و در صورت حکم به ورود توسط دیوان مراحل بعدی را اقدام نمایید