در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید من نمایندگی بیمه دارم که سئوالی داشتم مبنی بر اینکه اگر شخصی خواست که بیمه نامه ای را به نامش صادر کنم که هنوز کارت ماشین و پلاکش به نام شخص فروشنده هست آیا امکانش وجود دارد ؟

و اگر من بخواهم به نام فروشنده که هنوز ماشین به نامش است صادر کنم کارت ملی اون در اختیارمان نیست . خواهشمند است جوابمو سریع بفرمایید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
بله امکان پذیر است، بیمه ثالث حوادث مربوط به خودرو را بیمه میکند و مهم مشخصات خودرو است که باید در صحت آن دقت لازم راانجام داد.